Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

286 Herengracht
Amsterdam, NH, 1016 BX
Netherlands

Toen film nog film was en er met de hand celulose op de frame werd gesneden werdt de uitdrukking "cut to the chase" nog regelmatig gebruikt in stille films eind jaren 30.

De uitdrukking werd gebruikt tijdens het montage proces. In de jaren 30 zaten in veel films ook achtervolgingen.

Cut to the chase, letterlijk: Snij tot de achtervolging in deze context, get to the point.

Cut the chase geloofd hier ook in al gaan wij nog een stapje verder. We cut the chase. Kill our darlings! om tot het best mogelijk resultaat te komen.

Werkwijze

Werkwijze

damian-zaleski-843-unsplash.jpg

Pre productie

Voor een goede samenwerking is het belangrijk dat het klikt. Om deze reden zal er een intake plaatsvinden om elkaar te leren kennen en te brainstormen over ideeën. Vervolgens zal ik de overeengekomen ideeën vertalen naar een concept. Wanneer we het eens zijn over het concept zal ik het concept uitwerken in een script waarin beschreven wordt wat er in beeld gebeurd, wat er te horen is en tegen welke tijdslijn. Op dit script is er feedback mogelijk waarna bij een definitief script een opnameplanning wordt gemaakt. 

avel-chuklanov-509630-unsplash copy.jpg

Productie

Voor een goede opnameplanning is het belangrijk dat alle betrokkenen, denk aan crew, figuranten, locaties, etc. weten wat er van hun verwacht wordt en wanneer. Dit wordt vastgelegd in een draaiboek. De opnames zelf doe ik meestal alleen, maar afhankelijk van grootte van het project ook soms met een team. Na opnames zal ik zelf het beeld monteren tot een film. Indien besproken maak ik hierbij gebruik van vormgeving, graphics, muziek, soundeffects, voice-over en/of andere wensen. In principe is alles mogelijk!

jake-hills-194864-unsplash (1).jpg

Oplevering

Na de productiefase en de hierbij horende feedback ronde(s), wordt de definitieve film opgeleverd in MP4/ H262 bestandsformaat. Andere formaten zijn mogelijk in overleg. De films zijn geoptimaliseerd om te bekijken op internet via computer, tablet of smartphone.