Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

286 Herengracht
Amsterdam, NH, 1016 BX
Netherlands

Toen film nog film was en er met de hand celulose op de frame werd gesneden werdt de uitdrukking "cut to the chase" nog regelmatig gebruikt in stille films eind jaren 30.

De uitdrukking werd gebruikt tijdens het montage proces. In de jaren 30 zaten in veel films ook achtervolgingen.

Cut to the chase, letterlijk: Snij tot de achtervolging in deze context, get to the point.

Cut the chase geloofd hier ook in al gaan wij nog een stapje verder. We cut the chase. Kill our darlings! om tot het best mogelijk resultaat te komen.

Mijn verhaal

2121.jpg

Cut the chase

Vroeger werd Cut to the Chase gebruikt wanneer er binnen de verhaallijn werd gesneden naar de achtervolgingsscene in de film. Kortom, naar het onthullende onderdeel van het verhaal.

De chase in míjn verhaal, oftewel het onthullende onderdeel van mijn leven, is mijn videoproductiebedrijf Cut the Chase media.

Mijn verhaal

begon al vanaf jongs af aan, waar ik als kind altijd al al ideeën wilde uitwerken door te verven, knutselen en kleien.

Rond mijn pubertijd kwam het besef dat de beelden die ik zag of in mijn hoofd had ook daadwerkelijk vastgelegd konden worden. Hier begon mijn liefde voor fotografie en film. Op mijn 17e begon ik, naast mijn studie Media & Vormgeving, mijn eigen fotografie en filmbedrijf, Epshots.

Chiel Epskamp, Epshots, 2012

Snapseed+copy+copy.jpg

Na het afronden

Na deze studie heb ik jaren gewerkt bij een videoproductiebedrijf waar ik aan minstens 100 opdrachten heb gewerkt.

Omdat bij goed beeld, goed geluid minstens zo belangrijk is, besloot ik naast deze baan mij te specialiseren in geluid.

De opleiding als Producer en Geluidstechnicus aan de Sound Education heb ik in 2017 afgerond en inmiddels produceer ik ook mijn eigen muziek.

Mijn liefde voor beeld & geluid en kennis & ervaring was de basis voor mijn eigen verhaal. Alles komt samen. Cut the Chase media.

Chiel Epskamp, Cut the Chase media, 2018